CD producties

U kunt gebruik maken van onze faciliteiten om snel en goedkoop kwalitatief hoogstaande cd's en dvd's compleet met artwork te produceren. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken en dupliceren van cd’s en dvd’s en het leveren van kant en klare producten inclusief wallets, digipacks, jewelboxen en drukwerk. Zodat uw product er zeer verzorgd en professioneel uitziet.

Onze producties zijn van hoge kwaliteit en bovendien scherp geprijsd. Als u voor het eerst CD´s of DVD’s in een kleine oplage wilt laten dupliceren helpen wij u graag op weg.

Wij hebben zeer veel ervaring met de meest uiteenlopende dupliceer- en persopdrachten van kleine aantallen tot hele grote aantallen. Onze klantenkring varieert van reclamebureaus tot filmproductiemaatschappijen en van regionale omroepen tot overheids- en onderwijsinstellingen.

CD en DVD kopieën maken kan met een hoge kwaliteit. Nieuwe technologieën hebben er aan bijgedragen dat de mogelijkheden zijn toegenomen en de kwaliteit uitmuntend is.

U levert uw cd of dvd die u wilt laten dupliceren met een ontwerp voor de cd-bedrukking en het drukwerk. Wij zorgen dat uw opdracht correct en professioneel uitgevoerd wordt.

Voor alle informatie en prijzen klik hier