Pers-promotie

Muziekpromotor is het radio- en perspromotiebureau van het Centraal Muziekhuis en Marista music company. Muziekpromotor wil relevante radiomakers, muzieksamenstellers en muziekjournalisten tijdig en zo goed en gericht mogelijk op de hoogte houden van relevante nieuwe muziekreleases van diverse platenmaatschappijen.

Via onze mailings kunnen geïnteresseerden online direct alle tracks van een album (of single) beluisteren.
Ook kan men de release- en hoesinformatie nalezen en kan men aangeven of men geïnteresseerd is om een fysiek album van de artiest te ontvangen.  Naast mailings benaderen we ons netwerk persoonlijk, waardoor we een goed en actueel beeeld hebbeb van de voorkeuren van onze relaties.

Onze artiesten worden geïnformeerd over deze mailings en de resultaten. Muziekpromotor beoogt dan ook een transparant systeem te zijn om het werk van de artiesten snel en eenvoudige onder de aandacht te brengen van de juiste personen. Voor een bedrag van € 575,- ex btw kunnen wij de perspromotie van uw album verzorgen, gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk recensies en interviews. Voor de actuele info stuurt u een mail naar info[at]muziekpromotor.nl