Gratis op Itunes en Spotify!

 Heb jij een (digitale) single of album opgenomen. Dan wil je ook dat je muziek overal en zoveel mogelijk beluisterd kan worden.

Via onze website www.traxfree.com kun je nu zelf eenvoudig en snel je eigen single, EP of album uploaden bij de belangrijke streaming en downloadsites. Om geld te verdienen met je eigen muziek hoef je niet eerst te betalen! Direct gratis uploaden bij spotify, apple music, dezzer, i-Tunes en meer.

Wij betalen 100% van de inkomsten die wij ontvangen door aan de artiest minus onze administratiekosten. De jaarlijkse administratiekostenkosten per album, EP of single - die wij verrekenen met de inkomsten - bedragen maximaal € 35,- per jaar. Zijn de jaarlijkse inkomsten lager dan € 35,- per jaar, dan worden de administratiekosten ook automatisch mee verlaagd!

Kortom: het kost jou geen cent om je muziek op deze populaire portals te laten plaatsen. Integendeel als je muziek veel beluisterd of gedownload wordt kan je er geld mee verdienen. Naast de inkomsten die je van ons ontvangt, hebben sites als Itunes en Spotify ook afspraken met de Buma/Stemra en dragen zij auteursrechten af die door de Stemra weer verdeeld worden onder de componisten en tekstdichters van jouw muziek.

Hoe werkt het: Jij bent eigenaar van de (professionele) audio die je wilt plaatsen.
Jij levert de audio aan op wav-formaat (44,1kHz) of MP3 (320kbps)
Jij levert een (vierkante) foto aan van de hoes met minimale resolutie van 300 dpi. Jij levert de titels van de tracks voorzien van ISRC codes. Beschik je niet over ISRC codes dan worden deze door ons toegevoegd.

Ben je er klaar voor? Maak je account aan en ga meteen aan de slag: www.traxfree.com