Gratis op Itunes en Spotify

Heb jij een (digitale) single of album opgenomen. Dan wil je ook dat je muziek overal en zoveel mogelijk beluisterd kan worden.

Wij kunnen regelen dat jouw muziek op Itunes en Spotify komt en op nog heel veel andere belangrijke streamingsites en downloadplatforms beluisterd en/of gedownload kan worden.

Wij betalen 100% van de inkomsten die wij ontvangen door aan de artiest minus onze administratiekosten. De jaarlijkse administratiekostenkosten per album of single - die wij verrekenen met de inkomsten - bedragen maximaal € 35,- per jaar. Zijn de jaarlijkse inkomsten lager dan € 35,- per jaar, dan worden de administratiekosten ook automatisch mee verlaagd!

Kortom het kost jou geen cent om je muziek op deze populaire portals te laten plaatsen. Integendeel als je muziek veel beluisterd of gedownload wordt kan je er geld mee verdienen. Naast de inkomsten die je van ons ontvangt, hebben sites als Itunes en Spotify ook afspraken met de Buma/Stemra en dragen zij auteursrechten af die door de Stemra weer verdeeld worden onder de componisten en tekstdichters van jouw muziek.

Hoe werkt het: Jij ben eigenaar van de (professionele) audio die je wilt plaatsen.
Jij levert de audio aan op wav-formaat (44,1kHz) of MP3 (320kbps)
Jij levert een (vierkante) foto aan van de hoes met minimale resolutie van 300 dpi. Jij levert de titels van de tracks voorzien van ISRC codes. Beschik je niet over ISRC codes dan kunnen wij dezen toevoegen.

Zie ook: http://www.itunes-spotify.com

Mail ons: info@centraalmuziekhuis.nl