Gratis op Spotify en Deezer!

GRATIS JE EIGEN MUZIEK UPLOADEN BIJ SPOTIFY VIA TRAXFREE.COM

Heb jij een (digitale) single of album opgenomen. Dan wil je ook dat je muziek overal en zoveel mogelijk beluisterd kan worden.

Via www.traxfree.com kun je nu zelf eenvoudig en snel je eigen single, EP of album uploaden bij de belangrijke streaming en downloadsites. Om geld te verdienen met je eigen muziek hoef je niet eerst te betalen! Deze dienst is helemaal gratis! Heb je je eigen audio, een afbeelding, ISRC en barcode kun je direct je muziek uploaden bij Spotify, Apple Music, Deezer, i-Tunes en nog meer portals.

In je eigen account vind je na ieder kwartaal een overzicht van de streams en downloads per portal en je inkomsten. Traxfree is snel, handig en eenvoudig. Het is bovendien gratis en je behoudt altijd je eigen rechten. En je ziet niet vast aan abonnementskosten.

De inkomsten die Traxfree ontvangt worden één op één doorbetaald aan de artiest minus de administratiekosten. Deze jaarlijkse administratiekostenkosten per album, EP of single - die worden verrekenend met de inkomsten - bedragen maximaal € 35,- per jaar. Zijn de jaarlijkse inkomsten lager dan € 35,- per jaar, dan worden de administratiekosten ook automatisch mee verlaagd! Je krijgt nooit een factuur van Traxfree.

Kortom: het kost jou geen cent om je muziek op deze populaire portals te laten plaatsen. Integendeel als je muziek veel beluisterd of gedownload wordt kan je er geld mee verdienen. Naast de inkomsten die je van ons ontvangt, hebben sites als Itunes en Spotify ook afspraken met de Buma/Stemra en dragen zij auteursrechten af die door de Stemra weer verdeeld worden onder de componisten en tekstdichters van jouw muziek.

Hoe werkt het: Jij bent eigenaar van de (professionele) audio die je wilt plaatsen. 

Jij levert de audio aan op wav-formaat (44,1kHz) of MP3 (320kbps)
Jij levert een (vierkante) foto aan van de hoes met minimale resolutie van 300 dpi. Jij levert de titels van de tracks voorzien van ISRC codes. Voor barcodes en ISRC codes kun je hier terecht.

Ben je er klaar voor? Maak je account aan en ga meteen aan de slag: www.traxfree.com