Een DDP master maken via onze software-licentie. Maak GRATIS je eigen DDP master aan. Mogelijkheid om CD Text en ISRC codes toe te voegen.

Er zijn verschillende manieren om een master aan te leveren voor de fabricage van cd’s. Populair vanwege de betrouwbaarheid is DDP, een formaat dat je bijvoorbeeld kunt maken met DDP Creator van Sonoris.
Niet alle studio’s beschikken over software voor het maken van DDP masters, omdat dit in het algemeen erg prijzig is. Sommige studio’s vragen hier ook geld voor.
 
DDP heeft als voordeel dat de disc-image bit voor bit nauwkeurig naar de fabriek kan worden gestuurd. Dat is precies de reden waarom het DDP-formaat populair is; DDP (Disc Description Protocol) is een exacte disc-image van je CDmaster.
 
Wij bieden je nu de mogelijkheid om gebruik te maken van onze online toepassing voor het maken en aanleveren van een DDP bestand.
Je kunt via onderstaande link een programmaatje downloaden waarmee je je  eigen DDP master kunt maken en aanleveren voor je CD productie bij ons.
Je kunt hier losse audiobestanden invoeren of tracks vanaf CD invoeren. Ook kun je CD TEXT (titels en artiesten) en ISRC codes toevoegen.
Voor het aanmaken van een DDP master dien je bij ons vooraf een productie-nummer op te vragen.

Downloadlink voor DDP software

DDP master uploader for Windows – maak je eigen DDP master door gebruik te maken van onze software licensie

DDP master uploader for Mac – maak je eigen DDP master door gebruik te maken van onze software licensie