Hoe kan ik mijn bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen voor je CD, DVD of Muziekcassette productie kan eenvoudig door het opdracht-formulier in te vullen.
Bekijk in de prijstabellen op onze website de prijs van wat je wilt bestellen.

Nadat je het order-formulier hebt verstuurd krijg je een opdrachtbevestiging toegestuurd. Je kunt dan nog controleren of je de juiste bestelling hebt geplaatst en de prijs akkoord is.

Bestel CD of DVD

Hoe gaat het dan verder?

In verband met overlijden nemen wij op dit moment geen nieuwe opdrachten aan. Voor lopende zaken kunt u ons uiteraard bereiken via het contactformulier.

Nadat wij je order hebben ontvangen,  controleren we of alles compleet is aangeleverd. Je ontvangt van ons daarna de opdrachtbevestiging met onze algemene voorwaarden en de factuur. Het bedrag wat je moet betalen kun je eenvoudig terugvinden in de prijstabel. 

Als je hiermee akkoord bent en we hebben alle bestanden ontvangen en de factuur is voldaan, zetten we de opdracht meteen in werking.

De levertijd voor CD en DVD producties is ca 10 werkdagen. De levertijd voor muziekcassettes is ca 15 werkdagen. Als de productie klaar is ontvang je van ons nog een mailtje wanneer je order geleverd wordt. 

Heb je toch eerst nog vragen?

Hoe verstuur ik de artwork, audio- en of film bestanden naar jullie?

Artwork, audio en/of films kunnen verstuurd worden naar info[at]centraalmuziekhuis.nl

Zijn de bestanden te groot voor de mail dan kan dit bijvoorbeeld via wetransfer.com. Zijn de bestanden groter dan 2GB, dan kun je (gratis) gebruik maken van filemail.com

Heb je nog andere vragen? Stel ze via het contactformulier.