Over ons

Missie

Bij Centraal Muziekhuis Leeuwarden hebben we één doel: artiesten in Nederland en Vlaanderen helpen bij het realiseren van hun muzikale dromen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekindustrie hebben we duizenden producties gerealiseerd en zijn we een betrouwbare partner voor artiesten in alle genres.

Of artiesten nu hun muziek nu op cd of dvd of cassette willen uitbrengen of hun werk digitaal willen distribueren via ons innovatieve platform, Traxfree.com, we bieden hoogwaardige diensten aan die eenvoudig, begrijpelijk en voordelig zijn. Daarnaast bieden we ook gerichte promotiediensten aan voor professionele artiesten, via onze partners van Muziekpromotor.

Ons bedrijf richt zich met name op Nederlandse en Belgische artiesten en we zijn trots op onze sterke samenwerkingsverbanden met andere bedrijven in de muziekindustrie. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, kunnen we onze diensten uiterst efficiënt aanbieden, zodat artiesten hun muzikale doelen kunnen bereiken zonder zich zorgen te maken over hoge kosten.

Kortom, Centraal Muziekhuis is de perfecte partner voor elke artiest die een hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare oplossing zoekt voor muziekproductie, -distributie en -promotie. Wij staan klaar om onze klanten te helpen hun muzikale carrière tot een succes te maken.

Centraal Muziekhuis heeft enige jaren geleden besloten om over te stappen naar een virtueel kantoor voor een modernere en flexibele werkomgeving. Dit stelt medewerkers in staat om op elk moment en op elke locatie met elkaar samen te werken, waardoor er meer vrijheid en flexibiliteit is. Bovendien bespaart het kosten en maakt het effectiever gebruik van middelen. Dit zal helpen om doelen te bereiken en artiesten effectief te ondersteunen.

Virtueel Kantoor

centraal muziekhuis-virtual-office

Centraal Muziekhuis heeft geruime tijd geleden besloten om over te stappen naar een virtueel kantoor, met als doel een modernere en meer flexibele werkomgeving te creëren. Door deze stap kunnen we onze activiteiten effectiever en efficiënter uitvoeren. Dankzij ons virtuele kantoor hebben onze medewerkers de mogelijkheid om op elk moment en op elke locatie met elkaar te communiceren en samen te werken. Of we nu thuis werken, onderweg zijn of ons bevinden in het buitenland, we kunnen ons werk voortzetten en in contact blijven met onze collega’s. Dit biedt ons de vrijheid en flexibiliteit om ons werk te doen op een manier die het beste bij ons past.

Bovendien stelt het virtuele kantoor ons in staat om kosten te besparen en onze middelen effectiever te gebruiken. We hoeven niet langer te investeren in dure kantoorkosten en kunnen ons budget beter besteden aan het ondersteunen van onze artiesten en het verbeteren van onze diensten. Al met al zijn we zeer verheugd over de voordelen die het virtuele kantoor ons biedt en zijn we ervan overtuigd dat deze moderne manier van werken ons zal helpen om onze doelen te bereiken en onze artiesten op een effectieve en efficiënte manier te ondersteunen.